Betaling via domiciliëring is nu beschikbaar

Na veel geduld is Nubo eindelijk klaar om betalingen via domiciliëring te accepteren. We moesten eerst drie jaar wachten tot Nubo klant was bij zijn bank voordat we automatische incasso’s mochten aanbieden, en daarna moesten we controleren of we klaar genoeg waren om autorisaties en automatische incasso’s te kunnen beheren.

De grootste uitdaging voor Nubo is om aan de bank te kunnen bewijzen dat we toestemming hebben van de rekeninghouder om de automatische incasso uit te voeren. Daarom bestaat het proces uit het invullen van een gedateerd en ondertekend formulier. Je kunt dit formulier downloaden via “Mijn Nubo > Mijn abonnement”.

Eenmaal ingevuld, stuur het naar hello@team.nubo.coop of per post.

Om het formulier in te vullen :

  • U kunt het formulier rechtstreeks op de computer invullen of afdrukken en met de hand invullen.

  • Je kunt een handgeschreven of elektronische handtekening plaatsen (bijvoorbeeld via het Ondertekenvak of op een andere manier).

    Als je het elektronisch ondertekent, vergeet dan niet om de PDF eerst opnieuw te exporteren (of opnieuw op te slaan door het als PDF af te drukken) zodat het formulier niet meer gewijzigd kan worden.

  • U kunt het afgedrukte, ingevulde en ondertekende document scannen of fotograferen, of ons de PDF direct toesturen als alles elektronisch is gedaan.

  • Je kunt het als PDF of als afbeelding naar ons opsturen, zolang de informatie maar duidelijk leesbaar is.

  • Je kunt het ook per post opsturen: naar Nubo CV, Van Elewyckstraat 35, 1050 Brussel.

De domiciliëring zal actief zijn voor facturen die worden uitgeschreven na de datum waarop het formulier werd ondertekend. Het blijft nodig om facturen die reeds werden uitgeschreven manueel te betalen.

Als u vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via hello@team.nubo.coop.