Bij wijze van uitzondering bieden we tot twee maanden gratis.

In de zomer van 2022 werd onze subsidieaanvraag bij PYSI goedgekeurd. Het doel ervan is om werk te maken van de verbetering van onze interface, My Nubo; het vertalen van de diensten in het Engels; het schrijven van technische documentatie zodat de ontwikkelingen onder een open source licentie kunnen worden gepubliceerd. En hier zijn we bij de volgende stap, we hebben u nodig: zonder uw feedback geen verbetering.

We hebben uw feedback over Nubo nodig. Daarom vragen wij u een tevredenheidsonderzoek in te vullen. Zo kunnen wij uw opmerkingen doorgeven aan onze ontwikkelaars en de bruikbaarheid van onze diensten verbeteren.

Maar we weten allemaal dat het invullen van een enquête zelden een populair tijdverdrijf is. Dus als dank bieden we een of twee maanden gratis aan degenen die zo vriendelijk zijn om mee te doen.

Dit aanbod is geldig ongeacht of u al een abonnement heeft of niet. Voor degenen die al lid zijn of een account hebben, vindt u alle informatie op uw mijn.nubo. Voor degenen die nog geen lid zijn, op een of andere manier, hoeft u alleen maar een account aan te maken, en een abonnementsformule te kiezen en gebruik te maken van onze diensten. Na een maand kunt u dan de enquête invullen en ons uw feedback geven. En dat gebeurt hier.

Deze aanbieding duurt tot 28 februari. Loop dit niet mis.

Als u vragen heeft, kunt u die natuurlijk sturen naar hello@team.nubo.coop

to do lijst