Onderhoud

Na het onderhoud van gisteravond (en een paar witte haren) ondervinden we momenteel grote problemen met webmail. We werken er hard aan om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Mails werken nog steeds via imap, dus totdat webmail weer werkt, kun je nog steeds je mails bekijken met een mailclient (thunderbird, fairmail op Android, TypeApp op iOS, apple mail, Outlook of een andere mailclient. (https://doc.nubo.coop/nl/configurations/)

UPDATE 16h00: Het lijkt er op dat we dit probleem hebben opgelost en de webmail werkt terug. Vanavond (3 juni 2023) vanaf 19h zullen we het voor gisteren voorziene onderhoud verder zetten. Dit kan tot zondagochtend zorgen voor onbereikbaarheid van de diensten.

UPDATE 4 JUNI 1:00: Het onderhoud is goed verlopen en de services zijn bijgewerkt! Alles werkt normaal. Als je echter problemen ondervindt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: hello@team.nubo.coop. Bedankt voor uw geduld.