Gezamenlijke workshop

Onze eerste groote AV in levende lijve stelde ons in staat de getuigenissen en overwegingen van onze coöperanten te verzamelen (voorlopig nog in het Frans) op basis van een reeks open vragen rond de campagne om 2000 gebruikers aan te werven:

• Wat kan ik voor Nubo doen? • Wat kan Nubo doen? • Wat kunnen anderen voor Nubo doen? • Waarom (niet) Nubo?

De deelnemers werd verzocht hun opmerkingen en antwoorden vrij op te schrijven of de antwoorden van anderen te beamen. Deze oefening gaf ons toegang tot een veelheid van ideeën en indrukken, die we nu terug op de agora weergeven om degenen die niet aanwezig waren de kans te geven hun eigen aanvullingen te maken.

Afbeelding gebaseerd op een foto van Emma Kraak / CC-BY-SA

Afbeelding gebaseerd op een foto van Emma Kraak / CC-BY-SA