hreflang="nl

Nieuwsbrief van 13 december 2019

Dag iedereen,

Hier zijn de laatste nieuwtjes van Nubo:

  • Status van de fondsenwervingscampagne
  • Posters en flyers binnenkort beschikbaar
  • Infosessies en meetings

Campagne: 50 000 € voor het einde van het jaar?

Nubo heeft net de kaap 42 000 € overschreden, tweeënveertigduizend keer bedankt!

De aankoop van de aandelen is al vier maanden open en we hebben meer dan 40.000 euro bereikt. In dit tempo kunnen we hopen dat we het doel voor het einde van het jaar zullen bereiken. Dit betekent dat deze nieuwsbrief de laatste van de campagne kan zijn. Als je nog wachtte op het juiste tijdstip om aandelen te nemen, dan is het nu het moment. Er rest ons nog een kleine maand, wij geloven erin!

Neem aandelen

Via het online formulier kan u nu ook aandelen nemen voor verenigingen en andere bedrijfsrechtelijke structuren. Bekijk wie het project nu al ondersteunen op deze pagina of draag bij en voeg je eigen organisatie toe.

En dan…?

Het te bereiken bedrag (50.000 euro) is bij de oprichting van de coöperatie vastgesteld. In het financieel plan werd voorzien dat dit minimumkapitaal moet worden aangetrokken voordat verdere uitgaven worden gedaan.

Daarna zal Nubo beginnen met de technische werkzaamheden: aankoop van servers, softwareontwikkeling…. Ook is er een beta-testfase gepland voordat de diensten worden gelanceerd.

Tegelijkertijd blijft de aankoop van aandelen mogelijk voor nieuwe coöperanten, Nubo zal ook blijven deelnemen aan evenementen en zal informatiesessies organiseren, en, niet te vergeten, de verdere ontwikkeling van de interne keuken van de coöperatie: informatie aan de leden, werkgroepen, algemene vergaderingen…….

Dit betekent dus een grote stap vooruit. Help ons om dit voor het einde van het jaar te bereiken:

Praten over Nubo : posters en flyers

Tot nu toe was de communicatie gericht op fondsenwerving en infosessies. Deze fase stelde ons in staat om de manier waarop we Nubo in een paar regels presenteren te verfijnen. We bereiden posters en flyers voor die het project presenteren.

Heb je plaatsen om posters (A4) of flyers te verspreiden? Laat het ons nu weten door ons te schrijven, het zal ons in staat stellen om er genoeg van af te drukken (en wij zullen ze je toesturen).

Infosessies en meetings

Vergaderingen en transparantie zijn verankerd in de waarden van de coöperatie. Nubo is aanwezig op evenementen en informatiebijeenkomsten, de agenda wordt regelmatig bijgewerkt. In afwachting van diensten en een concretere samenwerking is dit de beste manier om ons te ontmoeten.

Je kan ons ook via e-mail bereiken of ons volgen op Mastodon. En als je nog niet op Mastodon bent, Nubo is ook op Twitter en Facebook.